MKB-Limburg - NIEUWS - OP-14-SEPTEMBER-START-HET-PROJECT-TROTS-OP-FAMILIEBEDRIJVEN-TOF-MET-DE-EERSTE-MASTERCLASS
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

14 september start het project Trots Op Familiebedrijven (TOF) met de eerste Masterclass

Na een mooie voorbereiding vóór de zomervakantie is het nu zover. De eerste groep ondernemers gaat op 14 september a.s. starten met hun serie van 6 Masterclasses. Het project is gericht op en wordt uitgevoerd met familiebedrijven in Limburg.

In de 6 Masterclasses komen drie hoofdthema’s uitvoerig aan de orde:

1: Strategie binnen het familiebedrijf
2: Innovatie binnen het familiebedrijf
3: Overdracht binnen het familiebedrijf.

Ondernemers uit verschillende sectoren komen bij elkaar om uitvoerig te praten en te leren over de drie genoemde thema’s. Dit alles gebeurt onder deskundige begeleiding van specialisten van de Universiteit van Maastricht.

Een unieke kans om met collega ondernemers en deskundigen hiermee aan de slag te gaan. Leren van elkaar is interessant en leerzaam. Hoe worden bij andere ondernemingen deze zaken opgepakt en uitgevoerd. Inbreng van eigen vraagstukken kan helpen hierin verder te groeien en nieuwe ideeën of werkwijzen op te halen. Kortom, een mooie manier om op een laagdrempelig wijze, hoogwaardige kennis op te doen. Aansluitend is nog een speciale aanvullende 7e Masterclass beschikbaar, gegeven door onze businesspartner RSM, voor die ondernemers die nog behoefte hebben aan extra kennisvergroting.

We nodigen bij deze tevens alle familiebedrijven in Limburg uit voor een gratis keukentafel gesprek als eerste kennismaking. Tijdens dit keukentafelgesprek wordt informatie gegeven, heb je een gesprek  met een Businesscoach en doorloop je een innovatiescan. Het gesprek en de scan helpen ons om de Masterclasses toe te passen op jouw uitdagingen en kansen. Het gesprek en de innovatiescan zijn gratis.

Irene Vervuurt is één van de TOF coaches en vertelt wat een TOF aan tafel gesprek kan betekenen:

“Regelmatig ontmoet ik ondernemers die door de waan van de dag niet meer goed in beeld hebben waar ze met hun bedrijf naartoe willen. Het kan helpen om pas op de plaats te maken en de uitgangspunten weer helder te krijgen. Tijdens een TOF aan tafel gesprek staan we stil bij de huidige situatie en kijkt de ondernemer vooruit. Het versterken van het ondernemerschap helpt bedrijven op weg naar de toekomst.”

Ben jij ook onderdeel van een familiebedrijf? Vraag dan een gratis gesprek met een TOF business coach aan 

Wil je meer weten over het project familiebedrijven of ben ook jij geïnteresseerd in een Keukentafel gesprek, neem contact op met info@mkblimburg.nl of meld je zelf aan voor een gratis Keukentafelgesprek via deze link

TOF versterkt familiebedrijven; wat betekent dat voor jou?

  1. TOF voor jouw familiebedrijf - Lees hier of het TOF project iets voor jouw bedrijf is.
  2. TOF aan tafel - Lees hier hoe je je inschrijft voor een vrijblijvend keukentafel gesprek met een coach.
  3. TOF Masterclasses - Ben je klaar voor de TOF Masterclass?

     

   

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV