MKB-Limburg - NIEUWS - OOZOOOOOOOO-OOOOOOOOOOO-OOOO-OOOOOOOOOOO
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB-Limburg, ondernemers voor ondernemers!

Op het MKB-Limburg Ondernemersplatform kregen wij een vraag van Evelyne Kleikers: “De lockdown duurt nog langer en er is voor zover ik weet nog geen steun voor startende ondernemers. Is er echt helemaal geen hulp voor starters?”.

Monique Princen heeft de vraag van Evelyne direct onder de aandacht gebracht bij MKB-Nederland. Zo kan het bestuur de vragen van ondernemers direct doorzetten naar Den Haag, vanwege de korte lijnen en het netwerk. Het ministerie van EZK was al naar een oplossing aan het kijken voor starters. Zo konden wij Evelyne van de nodige antwoorden voorzien.

Gisteren werden wij verrast met het nieuws: er zijn steunmaatregelen voor starters en de vergoeding voor vaste lasten gaat omhoog. Blijf vooral je vragen stellen op het platform of aan de relatiemanagers Lineke en Miranda, dan kunnen wij als MKB-Limburg onze lobby ook sterk in blijven zetten richting Den Haag.

MKB-Limburg, ondernemers voor ondernemers!

📱 https://bit.ly/361PWPP

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV