MKB-Limburg - NIEUWS - OOOOOOO-OOOOO--OOO-OOO-OOO-OOO-OOOOO-OO-OO-OOZO-OOOOOOR
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

๐—Ÿ๐—ถ๐—บ๐—ฏ๐˜‚๐—ฟ๐—ด ๐—Ÿ๐—ฒ๐—ฎ๐—ฑ๐˜€ | ๐—ช๐—ถ๐—น ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐— ๐—ž๐—• ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐˜?

In oktober vindt Limburg Leads plaats, hét zakelijke evenement voor ondernemers en startups in het MECC Maastricht. Als MKB-Limburg zetten wij een speciale MKB straat op, wil jij net als Buro Henck ook een stand in de MKB straat?
 
Helene Henckens van Buro Henck: ‘’Limburg Leads gaat door in oktober! Dat was voor mij als ondernemer net zo'n fantastisch nieuws als toen ik hoorde dat de terrassen weer open gingen. Deze beurs wordt DE ontmoetingsplaats voor mijn relaties. Ik heb mijn klanten en toeleveranciers al maanden niet meer gezien. Wat een prachtig moment om ze allemaal weer eens te spreken. De banden weer eens aan te trekken. En ik verwacht dat het ouderwets druk zal zijn want iedereen snakt naar een live bijeenkomst. Dus ik hoop er goede zaken te doen door ook veel nieuwe contacten te leggen. Netwerken en Limburgse gezelligheid: ik heb er enorm veel zin in.’’
 
Wil jij graag ook een stand in de MKB straat? Laat het onze relatiemanagers Lineke en Miranda dan weten.
 
๐— ๐—ถ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ ๐—›๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜€ | ๐Ÿ“ง heldens@mkblimburg.nl
๐Ÿ“ฑ 06-82657311
๐—Ÿ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ ๐—ง๐—ต๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป | ๐Ÿ“ง thissen@mkblimburg.nl
๐Ÿ“ฑ 06-51376520
 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geรฏnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV