MKB-Limburg - NIEUWS - OOK-MKBLIMBURG-KRITISCH-OP-PLAN-VOOR-FOODMARKT
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Ook MKB-Limburg kritisch op plan voor foodmarkt

Het plan voor een Jumbo foodmarkt in Echt krijgt stevige kritiek van MKB-Limburg. Volgens de ondernemerskoepel zijn er te weinig garanties voor het slagen van de grootschalige ontwikkelingen in Echt.

De vestiging van een Jumbo foodmarkt aan de rand van Echt zou in de ogen van MKB-Limburg eerder negatief dan positief uitpakken voor het door leegstand geplaagde winkelcentrum. MKB-Limburg meent dat het beoogde nieuwe kernwinkelgebied louter geënt is op de ontwikkelingen op het terrein De Valk.

Lees hier het hele artikel

Publicatie: De Limburger, d.d. 10 februari 2020 door Rob Stikkelbroeck

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Komst Jumbo foodmarkt in oude dakpannenfabriek (Echt) stuit op kritiek
De vestiging van een Jumbo foodmarkt in de oude dakpannenfabriek in Echt krijgt flinke kritiek van MKB-Limburg. Volgens de ondernemerskoepel is de slagingskans van grootschalige ontwikkelingen in Echt te klein.

Een Jumbo foodmarkt aan de rand van Echt zou volgens MKB-Limburg eerder negatief dan positief uitpakken voor het centrum. Daar liggen nu al veel winkelpanden leeg.

Brandbrief
Eerder ontving de gemeente al een brandbrief van enkele supermarkten in Echt.  Zij vrezen dat de komst van de foodmarkt ten koste gaat van de andere supers in Echt. Er zijn hier al zes supermarkten, wat volgens marktonderzoek al een bovengemiddeld aantal is. Daar komt binnenkort ook nog eens de vestiging van supermarkt Budget Food bij.

Publicatie Wij Limburg, d.d. 10 februari 2020 door Gabi de Graaf-WeertsGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV