MKB-Limburg - NIEUWS - ONDERNEMERSPRIJSVERKIEZING-PEEL-EN-MAAS-2021KIWANIS
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

GEANNULEERD-3-11-2021 |Ondernemersprijsverkiezing Peel en Maas -Kiwanis


Kiwanis Club Peel en Maas organiseert voor de twaalfde maal de Ondernemersprijs Peel en Maas.
De uitreiking van deze Ondernemersprijs vindt plaats op woensdag 3 november 2021 bij DOK6 in Panningen.

Vorig jaar is er een aangepaste versie van de Ondernemersprijs Peel en Maas opgezet. Er zijn 2 tv uitzendingen gemaakt in samenwerking met Omroep P&M en onze sponsoren. Dit jaar gaan wij ervan uit dat in het najaar het weer mogelijk is om een fysieke Ondernemersprijs te organiseren. De voorbereidingen zijn al opgestart en in september nemen wij de definitieve beslissing of de uitreiking door kan gaan.

Met de uitreiking van de Ondernemersprijs wil Kiwanis Club Peel en Maas het ondernemerschap in de gemeente haar gemeente in de breedste zin van het woord onder de aandacht brengen en daarbij de ondernemers een podium bieden om zich te presenteren. De Ondernemersprijs is mede dankzij de steun van ondernemers, ondernemersorganisaties, gemeente, juryleden en sponsors inmiddels een ingeburgerd fenomeen geworden.

Het thema is ‘Risico’s en Kansen’. Ondernemen is immers altijd een kwestie van het zien van kansen en het afwegen en verkleinen van de risico’s die onverbrekelijk verbonden zijn met het uitnutten van kansen. Deelnemende ondernemers kunnen zich dus onderscheiden op twee (deel)gebieden:

  • Zien van kansen
  • Omgaan met (ondernemers) risico’s

Voor de jury is het thema juist de scherprechter in hun beoordeling van de kandidaten, naast de altijd aanwezige algemene eisen die aan een ondernemer gesteld worden.

Heeft u vragen over de ondernemersprijsverkiezing dan kunt u ook contact opnemen met:

Roy Hillen tel.nr. 0614627643 of
Theo Hanssen tel.nr. 0622985740

 U kunt altijd ook een kijkje nemen https://www.ondernemersprijspeelenmaas.nl/!

Uitnodiging

Inschrijfformulier

Regelement

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV