slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Ondernemersenquête oktober 2017

Als belangenorganisatie voor het Limburgse MKB zijn wij altijd benieuwd naar wat er speelt bij ondernemers. Waar lopen zij tegen aan, wat verwachten zij van de (nabije) toekomst, en ga zo maar door. Zo kunnen wij beter inspelen op wat voor u als Limburgse ondernemer nu echt belangrijk is.

Vandaar dat wij in samenwerking met onze Businesspartner TOPonderzoek weer de, inmiddels bekende, ondernemersenquête zullen uitvoeren. Ruim 9000 Limburgse ondernemers zullen een dezer dagen benaderd worden deze enquête in te vullen. Alvast heel hartelijk dank voor de genomen moeite!Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV