slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Ondernemers: wat zijn uw ervaringen met telecom en digitalisering?

Mist de digitalisering van de Nederlandse topregio’s internationaal de boot?

Bent u ondernemer in de Randstad of Brainport regio Eindhoven? Of bent u ondernemer in een andere regio in Nederland? Dan zijn Dialogic en TNO benieuwd naar uw ervaringen met telecom en digitalisering.

In opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties onderzoeken Dialogic en TNO of de digitale randvoorwaarden op orde zijn in uw regio. Zij kijken hierbij naar zaken als de vaste internetverbindingen, mobiele netwerken (4G en straks 5G) en beschikbaarheid van datacenters. Ook zijn zij benieuwd naar de toekomst: staat iets u nu of straks in de weg om mee te doen in de transitie naar de digitale economie? De uitkomsten helpen het ministerie en betrokken decentrale overheden om hun beleid om dit thema beter in te vullen.

Het invullen van de vragenlijst duurt circa vijf minuten en kan tot woensdag 20 februari.

U kunt de vragenlijst hier invullen: https://www.dialogiconderzoek.nl/reos

Het onderzoek maakt onderdeel uit van het Uitvoeringsprogramma van de Ruimtelijk Economische Ontwikkelstrategie (REOS). Het programma richt zich op de Randstad en de Brainport regio Eindhoven. Zie voor meer achtergrond: Uitvoeringsprogramma van de Ruimtelijk Economische Ontwikkelstrategie (REOS)Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV