MKB-Limburg - NIEUWS - ONDERNEMEND-LIMBURG-SCHRIJFT-MANIFEST-VOOR-VERKIEZINGEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Ondernemend Limburg schrijft manifest voor verkiezingen

Ondernemend Limburg werkt aan een zo sterk mogelijke positionering van de gezamenlijke ondernemersbelangen in Limburg. Vanuit dat doel is een manifest opgesteld, en nu aangeboden aan de Limburgse politieke partijen die deelnemen aan de Provinciale Statenverkiezingen 2023.

Ondernemend Limburg, bestaande uit MKB-Limburg, LLTB en LWV, wil in deze brief aandacht vragen voor enkele gezamenlijke aandachtpunten die partijen mee kunnen nemen in hun verkiezingscampagne, partijprogramma’s en hopelijk ook na de verkiezingen in de Limburgse politieke discussies.

Hier de link om het manifest te openen.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV