slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Ondernemend Limburg Investeringsagenda

Onder de titel:  "Limburg maakt Nederland groter", heeft Ondernemend Limburg (LWV, MKB-Limburg en LLTB) een investeringsagenda aangeboden aan de Limburgse kamerleden waarmee de rijksoverheid een impuls kan geven om de kracht van Limburg te versterken en uit te bouwen. Wij baseren dit op een innovatieve economie, een inspirerende leefomgeving en onze internationale ligging.

Deze investeringsagenda sluit perfect aan bij Nederland Next Level van VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO-Nederland en biedt handvaten om  de kansen die er liggen samen met lokale overheden, onderwijsinstellingen en ondernemers te vertalen naar concrete resultaten.

Het is van groot belang dat ook het Rijk de potenties van onze mooie provincie erkent en samen met ons de kansen omzet naar resultaten. Bijgaand treft u deze Limburgse investeringsagenda aan.

Investeringsagenda Limburg

Uitzending L1 Avondgasten 
Op 15 mei waren directeur Hub Narinx van de LWV en vice-voorzitter Paul Verhoeven van MKB-Limburg te gast bij L1 Avondgasten om de Limburgse Investeringsagenda toe te lichten.

Uitzending L1 Avondgasten 15 meiGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV