MKB-Limburg - NIEUWS - ONDERNEMEND-LIMBURG-ASTOP-DEZE-POLITIEKE-CHAOS-IN-PROVINCIALE-STATENA
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Ondernemend Limburg: “Stop deze politieke chaos in Provinciale Staten”

De Limburgse ondernemersverenigingen MKB-Limburg, Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) en de Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) hebben geen goed woord over voor de politieke chaos in Limburg. Hoewel de drie ondernemersverenigingen blij zijn dat het zogenoemde linkse monsterverbond met negen partijen in Provinciale Staten van de baan is, zijn er nog steeds grote zorgen. “Partijen in Provinciale Staten moeten over hun schaduw heen stappen en zo snel mogelijk komen tot een zaken-GS.”

MKB-Limburg, LWV en de LLTB vormen samen Ondernemend Limburg en zijn eensgezind. “Door politiek gestuntel in Provinciale Staten ligt alles al veel te lang stil”, zegt Monique Princen, voorzitter van MKB-Limburg. “We zijn wel blij te lezen dat de voorgenomen gelegenheidscoalitie van maar liefst negen partijen er niet meer komt, want dit was inhoudelijk en bestuurlijk de verkeerde afslag”, vult de voorzitter van LWV, Giel Braun aan.

Ondernemend Limburg maakt zich grote zorgen dat al het goeds, waar ondernemers samen met voorgaande provinciebesturen aan hebben gewerkt, door de politieke chaos in Provinciale Staten in gevaar komt. LLTB-voorzitter Léon Faassen: “De Limburgse economie in brede zin staat er veel sterker voor dan twintig jaar geleden. Dit heeft een positief effect op de hele samenleving. Ik roep partijen op te stoppen met naar elkaar te wijzen en nu snel samen te gaan werken. Dat is het minste wat de Limburgse burgers en ondernemers mogen verwachten.”

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV