MKB-Limburg - NIEUWS - NIEUWSARTIKEL--L1
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuwsartikel | L1

Het marktaandeel van L1 Radio is in de afgelopen meetperiode (mei/juni 2022) gestegen naar 14,6 procent. In de meetperiode hiervoor lag dit nog op 12,9% procent. Dit betekent dat L1 Radio, na NPO Radio 2, de best beluisterde radiozender in Limburg is en haar positie als 2e zender van Limburg verstevigt!

Ook ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar (13,9%) is het marktaandeel van L1 Radio gestegen.

L1 radio is de op één na best beluisterde zender van de provincie

Adverteren op radio loont dus. Twijfel niet langer om ook uw campagne over de bühne te brengen en bereik een grote Limburgse doelgroep via L1 Radio. Weet dat u met ons reclame aanbod al 75 spotjes op L1 Radio ontvangt voor slechts €2.375 euro!

Natuurlijk kunnen we ook een pakket op maat voor u samenstellen. Onze media-adviseurs bespreken graag uw specifieke wensen! Neem vrijblijvend contact op via 043-8506060 of reclame@L1.nl.

Overzicht luistercijfers in Limburg periode mei/juni 2022:

 


 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV