MKB-Limburg - NIEUWS - NIEUWSARTIKEL--KENNISPARTNER-LIOF
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuwsartikel | Kennispartner LIOF

Er hebben enkele wijzigingen plaatsgevonden in de bedrijfslevenregelingen (compensatie-regelingen) van de Brexit Adjustement Reserve (BAR) en de sluiting van de regeling Tegemoetkoming nog te maken kosten. De minister van EZK is van de week akkoord gegaan met de wijzigingen waardoor ondernemers minder bijlagen hoeven in te dienen en het vaststellingsverzoek voor de Tegemoetkoming nog te maken kosten is verschoven naar 15 augustus 2023. De Tegemoetkoming gemaakte kosten is nog tot en met 31 maart 2023 17.00 uur geopend.

Klik hier voor meer informatie

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV