MKB-Limburg - NIEUWS - NIEUWE-REGIOVOORZITTERSA-MKBLIMBURG-NOORD-EN-MIDDEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuwe regiovoorzitters  MKB-Limburg Noord- en Midden

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗿𝗲𝗴𝗶𝗼𝘃𝗼𝗼𝗿𝘇𝗶𝘁𝘁𝗲𝗿𝘀 

Op 15 november 2021 heeft de Algemene Ledenvergadering van MKB-Limburg ingestemd met de voordracht van Kees van den Hombergh (MANKIND Mens & organisatie) als regiovoorzitter Midden-Limburg en René Dings (Credion) als regiovoorzitter Noord-Limburg. 

Kees is de opvolger van Helene Henckens (Buro Henck) en René is de opvolger van Gijs Hendrikx (Theaterhotel Venlo en Mr Jigs). 

Wij wensen Kees en René ontzettend veel succes en danken Helene en Gijs voor hun waardevolle bijdrage!Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV