MKB-Limburg - NIEUWS - NIEUWE-PARTNER-GEMEENTE-KERKRADE
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuwe partner Gemeente Kerkrade

Op 31 oktober 2022 hebben Gemeente Kerkrade en MKB-Limburg samen het partnerschap ondertekend! 

Onze voorzitter Martijn van Helvert is samen met leden van de stuurgroep zuid; Renato Lombardini en ondernemer Frans Voncken, naar de Gemeente Kerkrade afgereisd om de samenwerking te bespreken en vast te leggen. 

Van onze voorzitter:

“De Gemeente Kerkrade heeft de ambitie om de Ondernemer-Vriendelijkste gemeente te worden. Die ambitie waarderen wij heel erg. Met een partnerschap met MKB-Limburg onderstreept het gemeentebestuur van Kerkrade dat ze de goede samenwerking met het MKB echt blijft opzoeken. Dat is waar we samen aan werken. Het MKB en de gemeente hebben samen een verantwoordelijkheid naar de samenleving. Een ondernemer doet meer dan alleen zijn zaak laten draaien. Een ondernemer levert inkomens aan werknemers en houdt de woonkernen met het verenigingsleven van de gemeente Kerkrade levend. “

 

                  Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV