slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuwe JONG lid | Janine Hoeijmakers | ProMatch recruitment

ProMatch recruitment verbindt mensen met organisaties, door het invullen van vacatures en het vormgeven van strategische personeelsplanning. Zo draagt ProMatch recruitment bij aan de groei van uw onderneming.

Professionals die toe zijn aan een nieuwe uitdaging help ik om hun kwaliteiten en ambitie scherp te krijgen, om vervolgens de juiste match te maken met een organisatie en functie.

Betrokkenheid, ervaring, creativiteit, intuitie, enthousiasme en gedrevenheid zijn belangrijke kernwoorden voor mij. Ik ga de uitdagingen aan op de arbeidsmarkt, met als doel de perfecte match te maken. ‘Omdat recruitment mensenwerk is’
 

             

Janine HoeijmakersGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV