MKB-Limburg - NIEUWS - NIEUWE-LEDENWERVINGSCAMPAGNE-MKBLIMBURG-VAN-START
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuwe ledenwervingscampagne MKB-Limburg van start!

Bezoekers van onze netwerkbijeenkomsten hebben het al ervaren: MKB Limburg is in beweging. Een wind van vernieuwing waait door onze vereniging. Steeds meer jonge ondernemers sluiten zich aan. Ze geven nieuwe energie aan ons bestuur en onze organisatie. De ontmoeting tussen jonge en ervaren ondernemers leidt tot een bijzondere dynamiek en tot nieuwe, verfrissende ideeën en inzichten. Een visie op de toekomst waar elke ondernemer z’n voordeel mee kan doen. 

Vernieuwing is niet alleen welkom, maar ook hard nodig. Het zijn uitdagende tijden, de wereld om ons heen verandert waar we bijstaan. En dus verlegt MKB Limburg haar grenzen. Omdat we samen sterker staan, verruimen we onze blik en omarmen we nieuwe, eigentijdse vormen van kennisuitwisseling.

Niet alleen leden, maar alle ondernemers moeten mee kunnen doen en mee kunnen profiteren van de expertise en van het netwerk dat we samen in huis hebben. Hoe meer ondernemers in verbinding komen met elkaar, hoe meer kennis we kunnen delen en hoe meer invloed we kunnen uitoefenen richting beleidsmakers en bestuurders. Met de juiste informatie kunnen we ervoor zorgen dat er voor het midden- en kleinbedrijf op alle bestuurlijke niveaus de juiste beslissingen worden genomen.

 

 

Zeker in deze roerige tijd is kennis van onschatbare waarde. MKB Limburg ondersteunt en bereidt ondernemers voor op de uitdagingen van vandaag en morgen. Rond belangrijke thema’s delen we onze kennis met elkaar. Bijvoorbeeld als het gaat om duurzaam en veilig ondernemen, digitalisering, en werving en behoud van personeel. Daarnaast staan we klaar voor ondernemers in nood, zoals we bijvoorbeeld ten tijde van corona en de watersnood hebben gedaan.  

 

Om onze nieuwe, bredere koers kracht bij te zetten is een persbericht met ons vernieuwde organisatieverhaal middels een persbericht uitgestuurd naar diverse mediapartners. Daarnaast hebben we op 21 maart j.l., tijdens het lente evenement in Venlo, de nieuwe ledenwervingscampagne geïntroduceerd. Om te beginnen richten we ons op ondernemers in de retail, zakelijke dienstverlening en de (maak)industrie. Dat doen we voornamelijk online zodat we per segment gericht kunnen focussen. Ook via onze eigen communicatiekanalen en tijdens netwerkevenementen maken we onze nieuwe koers duidelijk zichtbaar.

 

En dat is slechts het begin. Om ondernemers echt enthousiast te maken voor het lidmaatschap heeft MKB Limburg jóu nodig. Actieve leden die het verhaal van vernieuwing met collega’s in hun branche delen. Die nieuwkomers tijdens hun eerste netwerkbijeenkomst warm ontvangen, bij de hand nemen en hen in contact brengen met andere ondernemers. Zeg nou zelf: niets is zo vervelend als alleen te staan in een zaal waar iedereen elkaar al kent. Wil jij die MatchMaker zijn voor een aspirant-lid? Meld je dan aan bij je regiovoorzitter.

 

Zoals gezegd: hoe meer ondernemers zich aansluiten, hoe groter onze invloed. Door onze krachten te bundelen, kunnen we uitgroeien tot een kennis- en netwerkpartner van formaat. MKB Limburg 3.0, de organisatie die voor elke ondernemer in Limburg het verschil maakt.

Doe jij met ons mee?

 

Hier vinden jullie meer informatie over de aanstaande wervingscampagne en het MatchMaker proces.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV