MKB-Limburg - NIEUWS - NIEUWE-KENNISPARTNER--BRONZGREEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Welkom Nieuwe Kennispartner | Bronzgreen

BRONZGREEN: MORE THAN JUST A COMPANY


BronzGreen is een community (en bedrijf), met liefde en persoonlijke aandacht voor mensen. Onze community bestaat uit mensen die vanuit een brand participeren of bij het geheel betrokken zijn. Het zijn experts op hun eigen vakgebied die vanuit diversiteit elkaar inspireren en aanvullen. Dat is de kracht van de community, waarmee we een alles-in-een oplossing bieden op het gebied van vitaliteit tot software en van marketing tot strategisch begeleiding. Alles op basis van eigen autonomie en een stukje gezond boerenverstand. Eén van onze expertisegebieden is Strategic Data Science, waarmee we kennispartner van MKB Limburg zijn geworden.

Met BronzGreen Intelligence faciliteren we de transitie van data naar toegevoegde waarde. Data is op zichzelf immers maar een getal of een stuk tekst. De grootste uitdaging zit 'm in het feit wat je wil bereiken en hoe data daarin een rol kan spelen. Wij helpen organisaties graag om deze slag te maken en zetten daarbij de mens centraal. We kunnen daarin met de volgende producten en diensten van toegevoegde waarde zijn voor jouw organisatie:

Strategic Data Science:
als strategisch partner gaan we samen met de organisatie ontdekken of er data ligt en ook hoe bruikbaar deze data is. Vervolgens helpen we de organisatie bij de transitie in wat ze willen bereiken en hoe data daar onderdeel vanuit kan maken. We denken strategisch mee en kunnen de technische vertaalslag maken.

Industry 4.0: de nieuwe industriële revolutie staat op het punt van beginnen. Hoe ga je daarmee om en wat kan dit voor jouw industrie betekenen? We helpen je graag om Industry 4.0 te introduceren binnen je organisatie en dit om te zetten in een waardevolle businesscase.

Gestandaardiseerde dashboards: wanneer je meer structuur en inzicht wil in je gegevens, kan een dashboard tot de oplossing behoren. We hebben een aantal van deze dashboard voor bijvoorbeeld finance, HR en marketing gestandaardiseerd waardoor het gebruik van de dashboards toegankelijker kan zijn voor je organisatie. We helpen graag bij de implementatie en de adoptie van de dashboards.

Automatisatie: bepaalde handelingen zijn tijdrovend en leiden af van de core processen. Daarom kan het goed zijn om simpele (of complexere) handelingen te automatiseren. Dat bespaard tijd en zelfs geld. Ook hierin kunnen we iets voor de organisatie betekenen.

Om onze kennis met de leden van MKB-Limburg te delen, gaan we een drietal webinars organiseren. Onder de deelnemers van de webinars, verdelen we 3 ijsbad-sessies van onze eigen Wim Hof Methode instructeur (messcherp.com).

Webinar 1: Aan de slag met Industry 4.0
Webinar 2: Hoe kan data voor mijn organisatie van toegevoegde waarde zijn?
Webinar 3: Wat je allemaal kunt met dashboarding

Meer informatie? Neem dan contact op met Delano Lankhorst

         

 

Ondertekening van de overeenkomst met Bronzgreen als Kennispartner van MKB-Limburg.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV