slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuwe inzichten door leadership Workshop

De afgelopen weken hebben zo’n 50 ondernemers de kennisworkshop Straight-line Leadership gevolgd. Deze workshop, georganiseerd door MKB Innovatiehuis, was gericht op sociale innovatie binnen organisaties. Verbeterd inzicht in doelen en ambities is voor ondernemers van strategisch belang om als bedrijf groeikeuzes te kunnen maken. Adviseurs Anita Poels en Veronique Mucha namen op hun inspirerende wijze de ondernemers mee in de inzichten vanuit de Straight-line Business School.

Paula Hendriks van BKH Roermond was een van de deelnemers. “Deze twee-uur durende workshop heeft mij ertoe bewogen om nu ook echt een bepaalde zakelijke beslissing te nemen. Het stappenplan van de coaches geeft mij houvast en ik ben benieuwd waar ik op 31 december 2017 sta. Heb ik dan resultaat gehaald of ben ik nog op weg ernaartoe?” Ook Guus Visser, eigenaar van vertaalbureau Vitext, was zeer te spreken over de sessie. Hij gaat, net als een aantal andere deelnemers, een vervolgtraject in met een van de coaches voor verdere verdieping. Voor meer informatie over deze methodiek wordt verwezen naar  www.straightlinebusinessschool.nlGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV