slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuwe Business Partner | Kerckhoffs Advocaten

Wij heten Kerckhoffs Advocaten van harte welkom als nieuwe Business Partner van MKB-Limburg.

De advocaten van Kerckhoffs advocaten verdiepen zich in uw onderneming om altijd een oplossing te vinden voor uw juridische vraag. Persoonlijke aandacht op een moment dat u het beste schikt, is voor ons vanzelfsprekend. We doen er alles aan om lange en kostbare procedures te voorkomen, en in de rechtszaal behartigen we uw belangen op een zo vakkundige manier mogelijk.

Kerckhoffs Advocaten is met name actief in de Euregio met vestigingen in Maastricht en Heerlen. Onze kennis van het ondernemersklimaat in het zuiden van Nederland en daarbuiten zetten we in om onze klanten te adviseren. Naast juridische dienstverlening voor ondernemers zijn we er ook voor particulieren met juridische vraagstukken.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV