slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuwe Business Partner | Flanderijn

Op 31 oktober werd de samenwerking tussen drie partijen: MKB-Limburg, Flanderijn vestiging Venray en Flanderijn vestiging Maastricht bekrachtigd door de ondertekening van het Business Partner contract. Mr. Arthur Legel tekende namens de vestiging van Flanderijn in Venray en mr. Roger Velraad tekende het partnercontract namens de vestiging van Flanderijn in Maastricht.

Flanderijn incasso en gerechtsdeurwaarders is de partner die u helpt bij het innen van betalingen. Onze manier van werken is daarbij doortastend, snel en met respect voor uw relatie. Wij begrijpen dat er achter iedere schuld een verhaal schuilt. Daarom kiezen we voor een oplossingsgerichte methode. Dat zorgt voor betere inningsresultaten.

Wilt u minder vaak lastig inbare vorderingen? Wij helpen u erbij. Bovendien leren wij u hoe u klanten sneller laat betalen en op welke manier u wanbetalers herkent en kunt weren.

Mocht het minnelijke incassotraject door wat voor reden dan ook niet slagen, weet dan dat Flanderijn ook een gerechtsdeurwaarder is. We maken het verschil in het gehele traject.

  • Facturatie en pre-incasso, want voorkomen is beter dan genezen
  • Minnelijke incasso, voor betere inningsresultaten
  • Gerechtelijke incasso, met kennis van zaken
  • Vonnis executie, doortastend als het er op aankomt

 

Klik op de foto om het foto-album te openenGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV