MKB-Limburg - NIEUWS - NIEUW-PROJECT-HELP-ONDERNEMERS-BIJ-ONLINE-VERKOOP
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw project help ondernemers bij online verkoop

In samenwerking met Vakcentrum en Inretail gaat MKB-Nederland ondernemers in de non-food retail op grote schaal en doelgericht ondersteunen bij de ontwikkeling en groei van hun online verkoop. Dat doet de ondernemersorganisatie als antwoord op het toenemend aantal vragen van ondernemers en de behoefte aan advies op dit terrein.

Via www.ondernemen.nl/onlinemeerverkopen biedt de ondernemersorganisatie hen nog meer kennis, inspiratie en aanvullend vouchers voor gratis advies en begeleiding op maat. MKB-Nederland verwacht met dit initiatief honderden ondernemers snel en persoonlijk van hulp te kunnen voorzien.

LEES hier het hele artikel van MKB-Nederland.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV