MKB-Limburg - NIEUWS - NIEUW-LID-YVONNE-SCHIPPER-ADVOCATEN-VAN-DEJURIST
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Yvonne Schipper | Advocaten van DeJurist

Mr. Yvonne Schipper is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, met als specialisatie arbeidsrecht en contractenrecht. Tegenwoordig woont en werkt ze in de “parel van het zuiden” en heeft dertig jaar praktijkervaring. Sinds 2016 heeft Yvonne Schipper een eigen Advocatenkantoor genaamd “Advocaten van DeJurist”. Yvonne kijkt altijd proactief mee op juridisch gebied bij haar klanten en wacht dus niet af tot juridische problemen ontstaan. Yvonne hecht er veel waarde aan dat door haar oprechte betrokkenheid en proactieve opstelling, juridische problemen voorkomen worden. "Ervaring, deskundigheid en juridische slagkracht. Dat zijn mijn kernwoorden.", aldus mr. Yvonne Schipper.

Mr. Yvonne Schipper
Advocaten van DeJurist

   

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV