MKB-Limburg - NIEUWS - NIEUW-LID-WERNER-KUPERS-REDFOXBLUE
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Werner Kupers | RedFoxBlue

Even voorstellen Werner Kupers, RedFoxBlue

RedFoxBlue is al 19 jaar een begrip in het bouwen van krachtige commerciële organisaties. Met nu ongeveer 600 ambassadeurs die ons ook de Titel hebben gegund Nummer 1 in Sales advies MT1000. Google maar even of check onze website en zie wat onze klanten zo belangrijk en goed vonden in hun beoordeeling.

De Limburgse vestiging is een logische stap om het MKB lokaal te ondersteunen. Wij gaan graag het gesprek met u aan in data-analyse gekoppeld aan procesoptimalisatie en ervaringsgericht leren. Waarbij wij u kunnen uitleggen wat dit succes voor u kan betekenen in het bouwen van een krachtige toekomstgericht Limburgs succes.

Werner Kupers
Senior Partner / RedFoxBlue

    



Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV