slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Vojislav Miljanovic | KAM3 GmbH

Bureau KAM3 – Uw toegang tot de Duitse markt

Wij staan voor doelgerichte PR en grensoverschrijdende communicatie.

Wij realiseren resultaatgerichte conversies door public relations, social media, reclame, marktonderzoek en direct marketing. Zowel off- als online.

KAM3 zoekt de verbinding, adviseert en ontwikkelt communicatiestrategieën, concepten, ideeën en content. Wij zorgen dat content bij uw doelgroepen onder de aandacht wordt gebracht. KAM3 werkt voor de B2B en de B2C markt.

KAM3 draagt sinds de oprichting in 1993 bij aan de communicatieve successen en waardestijging van merken. Sinds 1996 ook voor ondernemers uit Nederland.

Bel +49 170 2023239 of mail naar info@kam3.nl

Vojislav  Miljanovic
KAM3 GmbH     

                                    Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV