slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Vicky van Luijt | Shine Business Support

Als virtueel assistent ondersteun ik onderneemsters op het gebied van social media beheer, social media advertising, bloggen, tekstschrijven, bouwen van websites en verschillende PA taken. Ik ontzorg met een grote O door mijn grote betrokkenheid, professionaliteit en eerlijkheid. Ik sta voor een gelijkwaardige samenwerking, waarin we beide gericht zijn op de groei en professionalisering van je bedrijf. Het inzetten van een VA zorgt ervoor dat je tijd en ruimte creëert om aan je bedrijf te werken, nieuwe producten/diensten kunt creëren, weer kunt gaan doen waarvoor je ooit ondernemer bent geworden. Shine Business Support – So you can shine!

Stralende groet,
Vicky

    Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV