MKB-Limburg - NIEUWS - NIEUW-LID-VICKY-STOX-ODESQUE
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Vicky Stox | oDesque

Als Virtual Assistant bied ik online ondersteuning aan ondernemers: noem het een Virtual Assistant, Personal Assistant of secretaresse op afstand.

Ondernemers ontzorgen en administratieve orde scheppen zijn altijd al mijn passie geweest. Na meer dan twintig jaar als directiesecretaresse gewerkt te hebben bij meerdere bedrijven zet ik de opgedane ervaring nu in als Virtual Assistant. 

Waar het op neer komt is dat ik ondernemers van op afstand ondersteun en ontzorg door hen allerlei secretariële, administratieve en organisatorische taken uit handen te nemen. Ik zorg ervoor dat ze meer tijd overhouden en meer focus krijgen voor hun kernactiviteiten.

oDesque
Vicky Stox

             Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV