slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Vandaag Personeelsdiensten | Roger Hoenen

Het succes van Vandaag Personeelsdiensten komt voort uit onze persoonlijke benadering van zowel opdrachtgever als werknemer. Wij opereren vanuit een heldere visie op personele dienstverlening en hebben zeer ruime ervaring in zowel uitzenden, detachering en payrolling als in het oplossen van een breed spectrum aan HR vraagstukken. 
Wij begrijpen heel goed wat er vandaag de dag verwacht wordt van een dienstverlener op het vlak van Human Resources: onderscheidend vermogen op het gebied van echte betrokkenheid, deskundigheid, ervaring en professionaliteit. 

www.vandaagpersoneelsdiensten.nl

 

  

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor startende ondernemers tussen 0-5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV