slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw Lid | Thamar Coenen | Vital Care

Even voorstellen....Thamar en Laurens Coenen, Vitaliteitspraktijk VitalCare

VitalCare is een combinatie van bowen therapie en lifestyle advies, gericht op een vitaal leven en duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Jarenlange ervaring gekoppeld aan opleidingen en trainingen zorgen voor een eigen persoonlijke aanpak en benadering.

VitalCare Pro is gericht op bedrijven. Voor een behandeling komen wij letterlijk naar u toe. Of het nu om één medewerker of een groep medewerkers gaat.
 

Wij werken altijd vanuit een totaalconcept. Door een combinatie van Shiatsu-massage en bowen therapie, onze MB-methode, wordt er niet alleen preventief maar ook curatief gewerkt aan de klachten.

Vitale groet,

Thamar CoenenGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV