slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Stefan Königs | Regio HR

Regio HR is opgericht in 2017 en ondersteunt voornamelijk MKB bedrijven bij uitdagingen binnen het brede vakgebied van Human Resource Management.

Vooral MKB bedrijven die zelf niet de beschikking hebben over een eigen gespecialiseerde HR professional, is Regio HR dé oplossing die daarin kan voorzien. Ook biedt Regio HR parttime en interim (management-) oplossingen aan, daar waar er een tijdelijke behoefte bestaat aan extra HR capaciteit.

Regio HR is regionaal sterk georganiseerd en kent een landelijke dekking met HR professionals. Onze HR professionals zijn woonachtig én werkzaam in de regio. We spreken hierdoor dan ook letterlijk en figuurlijk de taal van de ondernemer.

Stefan Königs
Directeur Regio HR / Interim HR Professional

 

          

 



Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV