MKB-Limburg - NIEUWS - NIEUW-LID-STAPHANIE-VAN-HEUVEN-VAN-STAERELING-WIJ-LIMBURG
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Stèphanie van Heuven van Staereling | Wij Limburg

WijLimburg is het toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert WijLimburg de Limburgse ondernemer om nog succesvoller te kunnen ondernemen. WijLimburg is van en voor Limburgse ondernemers. Want ondernemen doe je niet alleen.

Onze homepage heeft 70.000 unieke bezoekers per maand. Onze nieuwsbrief versturen wij elke werkdag tussen 6.30 en 7.30 uur naar 15.300 abonnees. Meer dan 90 procent van de ontvangers opent deze nieuwsbrief. In oktober vieren wij ons tienjarig bestaan. WijLimburg brengt tegenwoordig ook een digitale uitgave genaamd WijLimburg Achtergrond en in het voor en najaar geven wij een magazine uit. Voor meer informatie over onze producten, zie: https://www.wijlimburg.nl/over-wijlimburg/

Als media adviseur geef ik u graag advies over hoe u crossmediaal zichtbaar kunt zijn met uw bedrijf via onze kanalen in de vorm van B2B campagnes. Bij interesse neem dan gerust contact met mij op.
 

Stèphanie van Heuven van Staereling – Olders
Media-adviseur WijLimburg

 

      Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV