slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Sjef van Zwet | Simply BI

Na jaren ervaring bij verschillende BI software leveranciers, ben ik een eigen onderneming gestart in het leveren van BI software en diensten in de regio Limburg: Simply BI. Zoals de naam al aangeeft is de kracht van Simply BI het vereenvoudigen van de ogenschijnlijke complexiteit van het verzamelen, organiseren en verwerken van data tot informatie.

Door nauw samen te werken met klanten en partners komen we tot bruikbare en makkelijk te begrijpen en onderhouden oplossingen, die uitstekend aansluiten op de informatie behoefte van de klant.

Sjef van Zwet
Simply BI

     Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV