slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Sander Stinne | Document House Limburg

Document House Limburg gelegen te Maastricht is sinds de oprichting in 1986 uw eerste aanspreekpunt in de Regio Limburg met betrekking tot Xerox print, kopieer en- scan oplossingen. Om een ondernemer bewuster maar vooral slimmer te laten werken bieden wij naast de Xerox hardware een breed scala software oplossingen, dit varieert van een scan-oplossing tot en met het implementeren van een volledig document management systeem.

Tijd, kostenbesparing en het volledig ontzorgen zijn voor ons geen vreemde vraagstukken, dit alles bedienen we onder één dak. Hierdoor communiceert u met één contactpersoon zodat u zich volledig kunt focussen op uw dagelijkse werkzaamheden.

Sander Stinne • Sales Manager
Document House Limburg,

           Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV