slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Roy Pluijmen | B-Focused ICT Services

B/Focused

Wij zijn sinds 2004 actief in de ICT. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in producten als VoIP (3CX) en werken in de Cloud (Office 365). Uiteraard kunnen wij u ook facilitairen in de reguliere vraagstukken Netwerken, Wireless Infra en sinds kort ook in Beveiliging van data.

Dit laatste punt is zeer zeker iets wat op uw zakelijke agenda moet komen te staan. Binnen nu en 5 jaar hoort de Cybercrime tot de top3 van criminaliteit!

Kortom: Heeft u een ICT vraagstuk neem dan contact met mij op en ik zal u heel graag te woord staan

Roy Pluijmen
B/Focused

                  Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV