slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Robert van der Woude | Greyt

Ruim 13 jaar heb ik in de corporate staalsector gewerkt, voornamelijk als CFO. Voor mij werd het tijd om meer met mijn passie te gaan doen: ambitieuze ondernemers helpen met groeien, innovaties in de staalsector ondersteunen en werken binnen het MKB. Waarom het MKB? Daar zie ik juist veel mogelijkheden om echte waarde toe te voegen en grote slagen te slaan. Zo begeleid ik nu bijvoorbeeld, een startup die de staalsector wil innoveren met blockchain technologie. Om kwaliteit en continuïteit aan te bieden heb ik mij aangesloten bij Greyt, een club van CFO's die branchegericht ondernemers begeleiden in het groeiproces.

 

Met vriendelijke groet,

Robert van der Woude // Greyt Partner

  Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV