MKB-Limburg - NIEUWS - NIEUW-LID-ROB-VERMEULEN-VAN-MOSSEL-AUTOLEASE
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Rob Vermeulen | van Mossel Autolease Weert

Even voorstellen:

Van Mossel Autolease is sinds ruim 2 jaar gevestigd in Weert. Naast de leasemaatschappij heeft van Mossel ook meerdere dealervestigingen en het schadecentrum gevestigd op industrieterrein Kampershoek. Hierdoor kunnen wij de klant alles onder een dak bieden en hebben we korte lijntjes met onze collega’s. van Mossel is er voor iedereen; zakelijke lease, Privelease en natuurlijk de koopklant. Sinds twee maanden ben ik, Rob Vermeulen, werkzaam als Leaseadviseur bij ons kantoor in Weert. Graag kom ik met u in contact om te kijken wat wij voor uw bedrijfsmobiliteit kunnen betekenen. Tot snel op een van de evenemeneten!

Rob Vermeulen
Van Mossel Autolease Weert
0495 80 10 10 

            
 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV