slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Rob Moonen | Moonen Bouw | Bouwkundig advies Nuth

Moonen Bouw | Bouwkundig advies neemt alle soorten bouwwerkzaamheden voor zijn rekening – nieuwbouw, verbouw, aanbouw/uitbouw, maar ook tuinaanleg en interieur. Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Moonen Bouw | Bouwkundig advies ontwerpt en bouwt voor klanten die net zo veeleisend zijn als wijzelf. Die kwaliteit verlangen en persoonlijke aandacht. Van ontwerp tot en met uitvoer. Met in elke fase een scherp oog voor detail. Want details zijn geen kleinigheden, ze maken het totaalplaatje.

Rob Moonen (1975) is eigenaar/oprichter en het gezicht van Moonen Bouw | Bouwkundig advies. Hij kreeg zijn passie voor bouwen met de paplepel ingegoten door vader Jan. Rob schopte het nét niet tot profvoetballer, maar acteert in de bouw nu wel op het hoogste niveau. Hij gaat tot het uiterste om kwaliteit te leveren en maakt lange dagen. Is kritisch, vooral naar zichzelf. Houdt van muggenzifters, want die halen het beste uit hem. 

“Geen vieze voeten in de gang, maar verse bloemen op tafel. Dat is wat u mag verwachten als Moonen Bouw uw bouwproject heeft uitgevoerd.”

Rob Moonen
Moonen Bouw | Bouwkundig advies

       Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV