MKB-Limburg - NIEUWS - NIEUW-LID-ROB-KAMHOFF-PARK1
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Rob Kömhoff | Park1

In mijn nieuwe rol als communicatieadviseur bij Park1 in Venlo blijf ik lid van MKB Limburg. Bij Park1 zien we de waarde van een sterk netwerk en MKB-Limburg heeft zich daarin voor mij reeds bewezen. We helpen ambitieuze ondernemers die resultaat willen halen uit online marketing en communicatie. Meer offerteaanvragen? Een sterk werkgeversmerk creëren? Naamsbekendheid vergroten? Vanuit een realistische strategie maken we websites en campagnes die resultaat opleveren.

Rob Kömhoff
Park1

 

           

 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV