slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Rik Oberdorf | Acaleph Vooruitstrevend in Veiligheid

Acaleph Opleiding, Training & Adviezen b.v. is gespecialiseerd in het verzorgen van veiligheidsopleidingen en veiligheid gerelateerde begeleiding en adviestrajecten voor bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan VCA-cursussen, maar ook BHV, AED of EHBO. Naast veiligheidstrainingen begeleidt én adviseert Acaleph bedrijven bij het behalen van ISO-, VCA- en HACCP-certificaten, voeren de veiligheidskundigen risico-inventarisaties uit en stellen we ontruimingsplannen op. Flexibiliteit, kwaliteit én maatwerk staan daarbij al 20 jaar centraal.

In de rol van accountmanager ben ik eerste aanspreekpunt voor nieuwe klanten. Tevens blijf ik als contactpersoon betrokken bij de vervolgstappen. Samen met mijn collega’s doe ik er alles aan om onze missie 'Wij maken werken veiliger!' waar te maken!

Rik Oberdorf
Acaleph Opleiding, Training & Adviezen b.v.
 

         

 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV