MKB-Limburg - NIEUWS - NIEUW-LID-REGIOPOORTWACHTER-ZUIDOOST-MICHEL-SMITS
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw Lid | Regiopoortwachter Zuidoost | Michel Smits

Regiopoortwachter Zuidoost

In onze visie op verzuimaanpak en werkhervatting is het van belang dat de werkgever kan beschikken over een praktische aanpak die nauw aansluit op de filosofie en de werkwijze van het bedrijf. Een werkwijze die bovendien voldoet aan de wettelijke voorschriften in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter, zorgvuldige registratie en de juiste interventie op het goede moment.

Voor bedrijven is continuïteit en optimale inzetbaarheid van het personeel essentieel. Werkgevers en vooral MKB bedrijven hebben behoefte aan een ter zake kundige adviseur voor alle personeel-, arbo- en re-integratiezaken Wij zijn gevestigd in de regio, werken per werkgever met een eigen aanspreekpunt, deskundig, begripvol, met korte en directe lijnen, zonder poespas.

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV