slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Philip van Uden | Juliana Restaurant Hotel & Garden Club

Aan de rand van Valkenburg met zicht op de Cauberg staan wij garant voor Limburgse hartelijkheid, gastvrijheid, rust, comfort en inspiratie.

Met oog voor kwaliteit, duurzaam werken en sociaal maatschappelijke betrokkenheid wordt de innerlijke mens in Juliana verwend door ons ambitieuze team.

Volledig gerenoveerd, met behoud van de nostalgische kenmerken van een meer dan 100 jaar oud pand biedt onze locatie moderne faciliteiten in een romantisch jasje. Een parktuin geschikt voor vele type activiteiten, een Garden Club, BibGourmand restaurant en hotel maken Juliana uitermate geschikt voor al uw zakelijke bijeenkomsten.

U bepaalt de richting, wij vullen in; Welkom in Juliana!

Philip van Uden

Juliana Restaurant Hotel & Garden Club

       Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV