slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Paul ten Voorde | Techsharks Eindhoven

Techniek wordt steeds hipper! Nieuwe ontwikkelingen die de wereld innovatiever en flexibeler maken volgen elkaar razendsnel op. De technische arbeidsmarkt schreeuwt om een andere manier van denken, van werken en daarmee om meer kennis die leidt tot innovatie. Als specialist in deze nichemarkt wil Techsharks een wezenlijke bijdrage leveren aan deze indrukwekkende evolutie. Dit door belangrijke spelers in de proces- en maakindustrie van de beste technische vakspecialisten te voorzien. Hierbij richten wij ons op twee hoofdgroepen: White collar (HBO) en Blue collar (MBO). Dit doet Techsharks vanuit een 7-tal locaties (Maastricht, Weert, Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam en Nijmegen). 

Paul ten Voorde
Teamleider / Blue Collar 
Techsharks

 

                Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV