slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw Lid | Nicole Vanoppen-Limpens | VAN OPPEN goudsmid/juwelier

VAN OPPEN goudsmid/juwelier is een ambachtelijke winkel midden in het historische centrum van Oud-Geleen. In het hart van de winkel staan werkbanken waar de nieuwe ontwerpen worden gerealiseerd. Deze unieke ontwerpen variëren van klassiek tot modern.

We werken met een zeer enthousiast team, ieder met een zeer specialistische vakkennis; van edelsmeden, diamantzetter, horlogemaker tot zelfs een miniaturist.

Ook kunnen oude juwelen worden omgetoverd in mooie draagbare sieraden met behoud van het emotionele karakter. Het eindresultaat is iedere keer weer een bijzondere ervaring, het is fantastisch hoe de mensen reageren, zelfs soms emotioneel.

Nicole Vanoppen-Limpens

             

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV