MKB-Limburg - NIEUWS - NIEUW-LID-NICOLE-EHLERS-ADEQUAAT-PERSONEELSADVIES
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Nicole Ehlers | Adequaat Personeelsadvies

Adequaat Personeelsadvies is een baken voor MKB’ers met ambitie. Op grond van veel kennis en ervaring zorg ik voor een doeltreffend personeelsbeleid en de uitvoering daarvan. Ook ben ik vaak sparring-partner, alles op vaste en flexibele basis.

De dienstverlening van Adequaat heeft een brede horizon, zoals de vertaling van organisatiestrategie naar beleid, aanpassing aan wet- en regelgeving, coördinatie van ARBO-zorg, personeelsadministratie, werving, gespreksvoering, verzuim en dossiervorming.

Ik werk in het verlengde, en met veel respect voor, de visie en ambitie van de ondernemer. Tegelijk ben ik vastbesloten en daadkrachtig bij de uitvoering van mijn vak. Alles staat in het teken van de meest waardevolle dienstverlening.

Geïnteresseerd in wat ik voor jou als ondernemer kan betekenen?
Tot binnenkort tijdens een kennismakingsgesprek onder het genot van een kop koffie,

Nicole Ehlers
+31 6 52 42 10 18
www.adequaatadvies.nl

   
    

 

 


.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV