slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | New Energy Systems

New Energy Systems uit Schimmert is gespecialiseerd in systemen voor de opwekking van duurzame energie, zoals zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen.

Vanuit hun technische achtergrond startten Nico Eurelings (technisch directeur) en Peter Debije (commercieel directeur) in 2008 New Energy Systems. Met een team van 30 medewerkers adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ze deze duurzame energiesystemen. Inmiddels hebben ze al ruim 4.500 particuliere, zakelijke en agrarische projecten door heel Nederland en België gerealiseerd. Een overzicht van alle gerealiseerde projecten vindt u op de website onder het menu ‘projecten’.

De focus van New Energy Systems ligt zeer nadrukkelijk op kwaliteit van de systemen en niet op kwantiteit. Om onder andere die reden was New Energy Systems vorig jaar een van de vijf finalisten voor de MKB L1mburg Prijs. Daarnaast is het bedrijf uit Schimmert onder meer aangesloten bij brancheorganisaties Holland Solar en Uneto-VNI, heeft het een SEI-erkenning (KvINL) en is het sinds juni 2013 in het bezit van het keurmerk Zonnekeur-installateur.

Duurzame energie voor bedrijven

Voor elk bedrijf is kostenbesparing van belang. Maar ook maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieuvriendelijkheid zijn belangrijke thema’s. Het gebruik van zonnepanelen sluit hier naadloos bij aan. Zonnepanelen zijn een van de populairste, snelste en minst ingrijpende manieren om uw bedrijf te verduurzamen.

Om het gebruik van duurzame energie te stimuleren en tegemoet te komen in de investeringskosten, bestaan voor bedrijven en (non-profit)instellingen subsidies en fiscale voordelen. Zo kunnen bedrijven met een grootverbruikersaansluiting in aanmerking komen voor SDE+-subsidie. Kleinverbruikers kunnen, naast salderen, gebruikmaken van fiscale voordelen zoals de Energie Investerings Aftrek (EIA).

Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u weten wat duurzame energie voor uw bedrijf (of woning) kan betekenen? New Energy Systems komt altijd persoonlijk en vrijblijvend bij u langs. Neem contact met New Energy Systems op om een afspraak in te plannen: 045 404 0604 of info@newenergysystems.nl.

Website: www.newenergysystems.nl

Telefoonnummer: 045 404 0604

.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor startende ondernemers tussen 0-5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV