MKB-Limburg - NIEUWS - NIEUW-LID-MICHAEL-OLIEMAN-VERISURE-SECURITAS-DIRECT
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Michael Olieman | Verisure Securitas Direct

Verisure - Securitas Direct is ruim 30 jaar een begrip op het gebied van Smart Alarms voor het MKB en Particulieren, met wereldwijd meer dan 3 miljoen tevreden klanten.

Als marktleider in Europa weten we als geen ander hoe belangrijk het voor ondernemers is om volledig ontzorgd te worden op het gebied van beveiliging. Het is dan ook onze missie om heel Limburg veilig en onbezorgd te kunnen laten ondernemen!

Michael Olieman
Team Leader Limburg
Verisure Securitas Direct

             Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV