slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Marjo Peeters | Ontwerpburo M

Even voorstelllen... Marjo Peeters, Ontwerpburo M

Ontwerpen is mijn vak. Mijn passie. In mijn ontwerpen staan sfeer en beleving voorop. Met mijn positieve kijk op de wereld verplaats ik me in de wensen van de klant. Hieruit komen creatieve, frisse en heldere ontwerpen, die soms verder gaan dan de oorspronkelijke vraag.

Vanuit mijn grafische werk, denk ik ook graag mee in de styling van het interieur. Want de uitstraling van een bedrijf is meer dan alleen een opvallend visitekaartje. Ik ben geen interieurstylist, maar door grafische elementen vanuit uw huisstijl toe te voegen, te kijken naar kleurgebruik en stijl, wordt het een herkenbaar geheel. Het zet net de puntjes op de i.

Mijn creatieve brein staat nooit stil. Dit heeft gezorgd voor diverse creatieve concepten die ik op de markt heb gebracht. Daarnaast ben ik sparringspartner voor ondernemers die zelf een concept in de markt willen zetten. Ik denk mee op het gebied van communicatie en look & feel.

Graag tot ziens!

Hartelijke groet,
Marjo Peeters
Ontwerpburo M Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV