MKB-Limburg - NIEUWS - NIEUW-LID-MARIELLE-VD-HEYDEN-SMEETS-UITVAARTVERZORGING
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Marielle vd Heyden | Smeets Uitvaartverzorging

Smeets uitvaartverzorging is een betrouwbaar familiebedrijf, met bijna 60 jaar ervaring in het verzorgen van uitvaarten in geheel Zuid Limburg. In 2017 besloot ik het stokje over te nemen en een stukje eigentijdsheid toe te voegen. In ruim een jaar tijd hebben we Smeets uitvaartverzorging klaargemaakt voor de toekomst. De ervaring en professionaliteit nemen we mee en maakt een perfecte combinatie met het eigentijds karakter.

Geen enkele uitvaart is hetzelfde, alles wordt op maat en naar eigen wens met nabestaanden afgestemd. 

Vanuit Smeets uitvaartverzorging is UitvaartLimburg ontstaan. Een dochteronderneming die het mogelijk maakt om op basis van de transparantie van een uitvaartpakket tegen scherpe tarieven een uitvaart te regelen.

Marielle Smeets
Smeets Uitvaartverzorging

   Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV