MKB-Limburg - NIEUWS - NIEUW-LID-MARC-CHARLIER-MAXX-PRODUCTIONS-PARKSTAD
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Marc Charlier - MAXX Productions Parkstad

In 2009 zijn wij, Roger Lataster en Marc Charlier, gestart met de programmering van meerdere activiteiten tijdens het WMC in het Kerkraads Stadspark. Inmiddels 10 jaar later, hebben we vele mooie evenementen mogen organiseren. Bedrijven en verenigingen ondersteunt met de organisatie van hun jubilea activiteiten en events, met steeds nieuwe, originele concepten. Eén van de hoogtepunten; de wereldpremière van Sjtub, het meesterwerk van componist Hardy Mertens. Ook op zoek naar een 'andere aanpak' voor het evenement van uw bedrijf of vereniging? Neem contact met ons op! maxxproductions@live.nl

Marc Charlier - MAXX Productions Parkstad

                   

 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV