slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Manuel Janssen | Prisma Security

Even voorstellen….Manuel Janssen, Prisma Security

Sinds 2006 geef ik MKB-bedrijven onafhankelijk beveiligingsadvies. Als specialist in beveiliging en geavanceerde camerabewaking ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de beveiligingsmarkt. Ook cybersecurity wordt steeds belangrijker om cyberaanvallen en datalekken binnen uw bedrijf te voorkomen. Voor u als MKB-lid bied ik een gratis beveiligingsscan aan om de veiligheidsrisico's van uw bedrijf te inventariseren. U weet dan welke risico’s u loopt en welke fysieke en digitale beveiligingsmaatregelen voor u van belang zijn. Ik kan u ondersteunen met het opstellen van een goed beveiligingsplan. Laten we eens kennis maken want samen maken we het Limburgs bedrijfsleven een stuk veiliger!

 

Manuel Janssen

Prisma Security

       

 

 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV