slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Luc Weijmans | We-Mobility

Mobiliteits advies op maat. Snel, Flexibel en concurrerend advies zodat u als ondernemer kunt doen wat u moet doen.

Meedenken in oplossingen voor uw mobiliteit. Dit kan op diverse manieren maar start altijd bij mens daarom horen we graag wat er speelt en zoeken we samen naar de gewenste oplossing. Dit als een verlengstuk van u zodat u zich kunt focussen op uw onderneming.

Denken in oplossingen, open en eerlijk adviseren en als partner optreden zijn naar mijn mening de pijlers van een goede relatie. Geen quick win maar de opbouw van een langdurige samenwerking waarin gekeken wordt naar passende oplossingen op het gebied van mobiliteit en alle daarbij behorende zaken. Denk hierbij aan advies op fiscaal, financieel, praktisch en operationeel vlak. Kortom: Wij kijken verder samen met u!

WE-Mobility - Let's drive together!

Luc Weijmans

 

             Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV